Διαβάστε

Ποιοι είμαστε;

Μάιο 2018

Είμαστε μια παρέα Έλληνες ΄Βλάχοι που αγαπάμε τις παραδόσεις μας, την ιστορία μας, την κουλτούρα μας, και οτιδήποτε άλλο που συνδέεται με το πολιτισμό μας. Η ενασχόληση με αυτά τα στοιχεία το βλέπουμε σαν χρέος μας και ευελπιστούμε να συμβάλλουμε όσο καλύτερα γίνεται ώστε οι νέοι και οι παλιοί να πάρουν καλύτερη πληροφόρηση σε αυτά τα θέματα. Το κάνουμε εθελοντικά και καλούμε και άλλους που έχουν την δυνατότητα να σημβάλλουν.


Τι παρέχει στους επισκέπτες του το οι βλαχοι.gr

Οι βλάχοι.gr θα παρέχει στους επισκέπτες πολλές δυνατότητες όπως δυναμική συμμετοχή στην διαμόρφωση τον περιεχόμενου, είτε δημιουργώντας δικό του στήλη προφίλ τον περιεχόμενο με δυνατότητα υπογραφής του όνομα του και φώτο συγγραφέας, είτε δίνοντας η επιλογή αποστολή άρθρων  την προσθήκη συνδέσμων, και την αποστολή και λήψη φωτογραφικού και άλλου υλικού (τραγούδια-βίντεο).  Εναλλακτική λύση θα είναι και η αποστολή μέσο E-mail οτιδήποτε format (PDF, DOC κ.τ.λ).

Τί είναι το Οι Βλαχοι.gr

Οι Βλάχοι.gr σκοπεύει να γίνει μια ανοιχτή επικοινωνία ανάμεσα στους βλάχους της Ελλάδας και όχι μόνο, να δώσει την δυνατότητα να γνωρίζουν περισσότερα για το στοιχείο μας, να συζητούν μεταξύ τούς, να συμβάλλουν ενεργά στα θέματα που τούς απασχολούν, να γινει ενα τόπος γενικότερης προβολής του πολιτισμού μας, τον χώρο μας. Δεν προσπαθούμε να καθοδηγήσουμε και να δημιουργήσουμε εσφαλμένες ιδέες. Θα είναι ιδιοκτησία όλον και ανήκει στα μέλη και τους επισκέπτες για το σκοπό τον οποιό προορίζεται. Δεν διαφημίζουμε, δεν κερδοσκοπούμε και δεν λογοκρίνουμε. Όλα θα είναι στήν κρίση το μελών και τον επισκέπτη.

Γενικοί κανόνες

Απαγορεύεται η βωμολοχία και η προσβολή τρίτων μέσα από τις σελίδες του Οι βλάχοι.gr. Επιβάλλεται ο σεβασμός στην ελευθερία του λόγου και την προβολή των απόψεων. Τα κείμενα δημοσιεύονται μετά από έγκριση από τον διαχειριστή ως προς το περιεχόμενο και την σύνταξη . Δεν λογοκρίνονται κείμενα. Η ομάδα διαχείρισης όμως διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης κειμένων ή διαγραφής τους αν αυτά περιέχουν υβριστικές εκφράσεις και προσβάλουν τρίτους ή αν δεν συνάδουν με το χαρακτήρα και το περιεχόμενο του ιστοχώρου. Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το περιεχόμενο του site καθαρό και χρηστικό για τους χρήστες του. Δεν γνωρίζουμε όλοι καλά βλάχικα. Επομένως οποιοδήποτε βλάχικο κείμενο-φράση καλό είναι να γράφετε κάνοντας χρήση του ελληνικού αλφαβήτου και να συνοδεύετε από μια μετάφραση για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί